Açılışımızı Yaptık.

Açılışımızı Bala Kaymakamımız Sayın Ramazan YILDIRIM,Bala Belediye Başkanımız Sayın Ahmet BURAN,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan UÇAR ve değerli ilçe müdürlerimizin katılımları ile gerçekleştirdik .Hayırlı uğurlu olsun.Okul Müdürü Merve YÜKSELTMEK yaptığı konuşmada şunları söyledi ;Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 Vizyonu kapsamında okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı ,Müzik Sınıfı ve Spor Salonu açtık.

Akıl ve zeka oyunları sınıfımızda öğrencilerimiz için 20 tane akıl ve zeka oyunu bulunmaktadır . Bu oyunlar sayesinde çocuklarımızın eğlenerek ; problem çözme,akıl ve mantık yürütme,eleştirel düşünme ,strateji geliştirme,plan yapma ve harekete geçme becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz.

Açılışı yapılan bir diğer sınıfımız olan müzik sınıfımızda bir çok enstrümana yer verdik. Piyano,bateri,melodika,davul,tef,bağlama,gitar,davul,darbuka gibi bir çok müzik aletimizle öğrencilerimiz müzik derslerinde yeteneklerini keşfedebilecekleri,ritim duygularını geliştirip ,karaoke yaparak eğlenebilecekleri zengin içerikli bir müzik sınıfına kavuştular.

Spor salonumuzda öğrencilerimiz için beden eğitimi ve oyun derslerini daha verimli geçirebilecekleri bir ortam oluşturduk. Miniklerimize şimdiden başarılar diliyorum. Sınıflarımızın yapımında desteği olan Milli Eğitim Bakanlığımıza ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan Uçar 'a ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.

20.12.2022 198

20-12-202220-12-202220-12-2022