Şehit Fatih Uğur Altınbaş İlkokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumu.

Başarılar:

Saatler: 09:00 da Başlar 15:00 da Biter
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Basketbol,voleybol,masa tenisi,futbol,jimnastik. Spor salonu mevcut.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Mağduriyet Kader Değildir Projesi
Diğer Hususlar: Okulumuzda müzik sınıfımız,yaşam ,beceri atölyemiz ,akıl ve zeka oyunları sınıfımız bulunmaktadır.

WEB - https://sehitfatihuguraltinbasilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Şentepe Mahallesi İ.Melih Gökçek Caddesi, No21, Bala / ANKARA

Kütüphane Kitap Sayısı :2000

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ BALA İLÇE MERKEZİNDEDİR.

Adres - Şentepe Mahallesi İ.Melih Gökçek Caddesi, No21, Bala / ANKARA

Ulaşım ANKARA´DAN HER SAAT BAŞI ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ VARDIR. ÖĞRETMENE İNDİRİMLİ TARİFE UYGULANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ANKARA´YA 70 KM OKULUMUZ BALA İLÇE MERKEZİNDEDİR.